Pizza pece - pece na pizzu
Pece na pizzu, chléb, koláče, maso a jiné potraviny s použitím paliva - dřevo a dřevěné brikety
Základná charakteristika pizza pecí TUMA
Firma TUMA Vám nabízí v následujících stránkách pece na pizzu, maso, koláče, drůbež, selata a jiné pokrmy dělené na dvě základní skupiny:
A - hotové monobloky - pece TUMA
Pece jsou mimořádně oblíbené z důvodu cenové dostupnosti a finálního provedení vhodné k okamžitému použití, bez nutnosti dalších stavebních úprav. Pece jsou vyzděny z tradičních materiálů pálené a šamotové cihly o tloušťce stěny minimálně 10cm. To zabezpečuje izolaci i
akumulaci ohniště pece. Hotové pece monobloky jsou vyšší hmotnosti a různé velikosti pro přípravu pizzy od 1 do 8 kusů. Nejprodávanějším rozměrům je pec o půdorysu 100x100cm ve verzi portál. Pece se navzájem liší velikostí, povrchovou úpravou - zateplením korkem a technologií odtahu spalin
- Komín ze středu pece (pece cenově nejdostupnější) verze
HOLÁ, PORTÁL, PANEL, TUNEL,
- Komín z přední části pece (pece zajišťují lepší prohřátí pláště) verze
LISA, PORT, PIZZAJOL
Pece monobloky TUMA vyžadují vhodný způsob aplikace na místo určení z pohledu velikosti a hmotnosti.
B - stavebnice - pece VITCAS, PAVESI a jiné
Pece jsou standardní technologie - pece ve stavebních celcích - blocích, které je třeba stavět jako stavebnici prostřednictvím kamnáře. Pece jsou na vysoké technické úrovni, vyžadují standardně zateplení a obestavbu. Pece jsou v konečném důsledku finančně náročnější a vyžadují odbornou stavební a povrchovou úpravu včetně obestavby. Oblíbené jsou zejména modely Vitcas Pompeii, ale i profesionální pece Pavesi Traditional pro profesionální
velkokapacitní pizzerie. Modely pecí Pavesi je možné dodat v rozdělaných blocích i ve složeném stavu.